Belgrade Fair
Doček Nove Godine 2025
- Aca Lukas, Uroš Živković i Aleksandra Mladenović
- od 150 €
- All Inclusive
- Svečana večera
Doček Nove Godine 2025 - Belgrade Fair
Belgrade Fair je pozicionaran na novoj najprestižnijoj lokaciji u Beogradu, u Beogradu na vodi. Ovaj prostor pruža potpuno novu kulturu usluge i organizacije različitih svečanosti po najekskluzivnijim svetskim standardima, što na ovim prostorima još nije viđeno do sada. A to posebno dolazi do izražaja kada je u pitanju organizovanje predstojećeg događaja Nova godina 2025.
Ono što Belgrade Fair (Beograd na vodi) dodatno izdvaja od svih drugih mesta za doček Nove godine 2025 u Beogradu jeste ubedljivo najbogatija ponuda raznovrsne hrane najvećeg kvaliteta. Meni od predjela, glavnih jela (ima i posno, i za vegane), priloga uz glavna jela, salata, pa sve do čak šest vrsta različitih torti i kolača, je takav da ovo mesto, kada je u pitanju Nova godina 2025 Beograd, čini ujedno i jedinsvenim doživljajem za sva čula.
Muzika
Aca Lukas, Uroš Živković i Aleksandra Mladenović će biti zaduženi za spektakularnu atmosferu za doček Nove 2025. godine!
Cena
Cena po osobi se kreće od 150 eur do 260 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi, klikni na mapu za uvećan prikaz).
Piće i Hrana
HRANA:
Predjelo:
- Selekcija suhomesnatih proizvoda extra kvaliteta (pečenica, dimljeni vrat, kulen, njeguška pršuta)
- Izbor premium domaćih sireva (bela feta, mladi kravlji sir, kačkavalj, dimljeni sir, gorgonzola)
- Pita sa sirom
- Pita sa mesom
- Pita sa pečurkama
- Rolnice lisnatog testa sa piletinom i sosom od spanaća
- Domaće projice
- Selekcija raznih vrsta slanih rolata
- Spring rolls sa sweet chili sosom
- Brusketi sa Paradajzom i bosiljkom
Glavno jelo:
- Rolovani svinjski vrat u puter saftu
- Pileći file u sosu od gorgonzole
- Mešani roštilj (ćevapi, kobasica sa sirom, pileći file, bela vešalica, pileći batak)
- Domaća sarma
- Veganski burger sa dresingom od tartufa
- Fileti skuše spremani na belom vinu
- Rižoto sa hrskavim povrćem
- Pasta quattro fromaggi
Dodatni prilozi uz glavno jelo:
- Aromatizovani krompir
- Basmati pirinač sa barenim povrćem
- Grilovano povrće
- Kukuruz šećerac
- Domaći pire krompir
Salate:
- Šopska
- Srpska
- Urnebes
- Pileća
- Ruska
- Hladna pasta sa tunjevinom
- Vitaminska Coleslaw (mix rendanog kupusa i rendane šargarepe)
- Pečena ljuta paprika
- Masline
Deserti:
- Ledena kocka
- Truffles
- Home made bajadera
- Pita sa višnjama
- Kapri kolač
- Čoko moko torta
PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Pivo (Lav Premium – isključivo u staklenim flašicama 0,33l)
- Vino (vrhunska vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose – sve isključivo u staklenim flašama 0,75l)
- Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
- Vinjak
- Pelinkovac
- Vermut
- Sokovi (gazrani, negazirani – u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l)
- Voda (gazirana, negazirana – samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)