Restoran Buena Vida
Doček Nove Godine 2025
- Nađa Golubović & Mare Stambolija bend
- od 45€
- Neograničena konzumacija
- Kompletna svečana večera
Doček Nove Godine 2025 - Restoran Buena Vida
Ukoliko želite da proslavite doček Nove godine u nesvakidašnjem ambijentu prepunom detalja onda ste na pravom mestu!
Restoran Buena Vidu karakteriše moderan dizajn, prepun zelenila koje se savršeno uklapa u ambijent i koji uz centralni šank i pregršt različitih mesta za sedenje čini savršenu celinu ovog nesvakidašnjeg koncepta.
Zbog staklenog plafona, dobar deo restorana podseća na ogromnu baštu zbog koje stičete utisak da ste na otvorenom, iako ste ušuškani u toplom ambijentu sa mnoštvom različitih udobnih restoranskih stolova, separea i visokih sedenja.
Iako je prvenstveno glavni adut Buena vide vrhunska kuhinja i usluga, rešili smo da prepoznatljivost restorana podignemo na još viši nivo i za vas osmislili novogodišnji program koji će zadovoljiti svačiji, kako kulinarski, tako i muzički ukus.
Muzika
Stage 1) Glavni deo restorana i centralni stage gde nastupaju fenomenalni vokal Nađa Golubović & Mare Stambolija bend.
Nađa Golubović više od deceniju nastupa po brojnim beogradskim restoranima i klubovima. Njeni nastupi su energični, a publika je obožava jer uvek napravi provod za pamćenje! Domaća, strana, rok, pop ili folk muzika, Nađi Golubović sve leži, a karakteriše je elegantan scenski nastup i snažna boja glasa.
Mare Stambolija je godinama unazad sarađivao sa brojnim poznatim pevačicama. Savršeno procenjuje publiku i prilagođava repertoar u zavisnosti od njene reakcije. Specijalnost su mu hitovi pop muzike, ali odlično se snalazi i sa novokomponovanim hitovima.
Stage 2) Private lounge. Dj Velvet (Latino house, R’n’B hits). Profesionalni koktel majstori će praviti koktele celu noć po promotivnim cenama.
Cena
Cena 45eura (stage 2 – private lounge) i 50eura (stage 1 – glavni deo lokala).
U cenu je uračunata kompletna večera i besplatna konzumacija bezalkoholnih pića i voda. Svaka rezervacija (sto ili separe) dobija i besplatnu jednu ili dve flaše vina ili žestokog pića po izboru.
Rezervacije se posebno doplaćuju (sem mesta za šankom) :
- Šank sa barskom stolicom – besplatna rezervacija
- Barski sto sa 2 barske stolice – od 40eura (gratis flaša vina)
- Restoranski Stolovi za 4 osobe – od 120eura (gratis flaša žestine ili vina)
- Restoranski stolovi za 6-7 osoba – od 180eura (gratis flaša žestine ili vina)
- Separe (restoranski sto) za 8 osoba – 400eura (2 gratis flaše žestine)
- Visoki separe za 4-5 osoba – 240eura (gratis flaša žestine i vina)
- Visoki separe za 6 osoba – 360eura (gratis flaša žestine i vina)
- Premium VIP separe za 10 osoba – 600eura (gratis flaša premium žestine i vina)
Piće i Hrana
HRANA
Predjelo:
- Dimljena pečenica, Govedja pršuta, kačkavalj, beli sir, urnebes, masline (selekcija domaćih suhomesnatih proizvoda i sireva)
- Rolada sa dimljenim lososom, krem sirom i vlašćem (rolat od spanaća i rukole, premazan sa kremom od sira i dimljenog lososa)
- Kremasta salata sa piletinom (krem namaz od piletine, serviran sa salsom od paradajza i domaćim čipsom)
- Kroketi sa šunkom i pršutom (domaći krckavi kroketi sa pršutom i gaudom, servirani na čipotle aioliju)
- Kesedilja sa pečurkama (zapečena tortilja, punjena sa glaziranim pečurkama i gaudom)
- Pileća empenada (domace testo punjeno filom od grilovane piletine, servirano sa kari-corn sosom)
Glavna jela:
- Rolovana punjetina ćuretina, sos od pečuraka (ćuretina punjena aromatičnim filom od sira, rolovano u panceti, servirano sa som od pečuraka)
- Pibil prasetina (sporo pečena sv.plećka u sosu od meksičkih paprika i citrusa)
- Marinirani, grilovani pileći batak (marinirani pil.batak u tradicionalnoj meksičkoj marinadi, grilovan u josperu)
Prilozi:
- Gratan od krompira i spanaća (zapečeni listići krompira sa pavlakom i sirom)
- Glazirana šargarepa, na puteru
- Eskites kukuruz sa slaninicom i tikvicama (tradicionalni meksički kukuruz, zapečen sa slaninicom i tikvicama, glaziran sa čipotle aiolijem)
- Korpa sa hlebom ( beli, integralni, kukuruzni hleb)
*Posni meni
(potrebno je unapred najaviti prilikom kupovine ulaznica)
Predjelo:
- Gvakamola sa mangom, domaći čips
- Humus sa pikantnim dzemom od kajsija, domaći čips
- Mini burito punjen sa mariniranim sotiranim povrcem i pireom od crnog pasulja
- Spring rolnice sa povrcem
Glavno jelo:
- Filet brancina
- Grilovani avokado sa mariniranim kukuruzom i salsom od paradajza
Prilozi:
- Sotirano povrće sa spanaćem i vaneno sosom
- Zapečeni šampinjoni glazirani sa soja-mirin sosom
- Krompir iz rerne začinjen sa meksičkim miksom začina
Predjelo:
- Dimljena pečenica, Govedja pršuta, kačkavalj, beli sir, urnebes, masline (selekcija domaćih suhomesnatih proizvoda i sireva)
- Rolada sa dimljenim lososom, krem sirom i vlašćem (rolat od spanaća i rukole, premazan sa kremom od sira i dimljenog lososa)
- Kremasta salata sa piletinom (krem namaz od piletine, serviran sa salsom od paradajza i domaćim čipsom)
- Kroketi sa šunkom i pršutom (domaći krckavi kroketi sa pršutom i gaudom, servirani na čipotle aioliju)
- Kesedilja sa pečurkama (zapečena tortilja, punjena sa glaziranim pečurkama i gaudom)
- Pileća empenada (domace testo punjeno filom od grilovane piletine, servirano sa kari-corn sosom)
Glavna jela:
- Rolovana punjetina ćuretina, sos od pečuraka (ćuretina punjena aromatičnim filom od sira, rolovano u panceti, servirano sa som od pečuraka)
- Pibil prasetina (sporo pečena sv.plećka u sosu od meksičkih paprika i citrusa)
- Marinirani, grilovani pileći batak (marinirani pil.batak u tradicionalnoj meksičkoj marinadi, grilovan u josperu)
Prilozi:
- Gratan od krompira i spanaća (zapečeni listići krompira sa pavlakom i sirom)
- Glazirana šargarepa, na puteru
- Eskites kukuruz sa slaninicom i tikvicama (tradicionalni meksički kukuruz, zapečen sa slaninicom i tikvicama, glaziran sa čipotle aiolijem)
- Korpa sa hlebom ( beli, integralni, kukuruzni hleb)
*Posni meni
(potrebno je unapred najaviti prilikom kupovine ulaznica)
Predjelo:
- Gvakamola sa mangom, domaći čips
- Humus sa pikantnim dzemom od kajsija, domaći čips
- Mini burito punjen sa mariniranim sotiranim povrcem i pireom od crnog pasulja
- Spring rolnice sa povrcem
Glavno jelo:
- Filet brancina
- Grilovani avokado sa mariniranim kukuruzom i salsom od paradajza
Prilozi:
- Sotirano povrće sa spanaćem i vaneno sosom
- Zapečeni šampinjoni glazirani sa soja-mirin sosom
- Krompir iz rerne začinjen sa meksičkim miksom začina
- Bezalkoholno piće je uključeno u cenu dok se alkoholno piće se plaća po utrošku